Jeg er en Norsk Interiørblogger og jeg er stolt av det!

Jeg er en interiørblogger!
Det er i allefall mye mer spennende når jeg kalle meg selv det!

Nå er er lån igjennom, alt er klart fra vår side og nå venter vi på svaret fra kommunen ang byggetillatelse og når den er igjennom så braker det løst. Kameraet mitt har vært i Olypus' trygge hender de siste to månedene, og om jeg noen gang skulle få det tilbake så skal jeg starte å ta bilder så straks det blir noen aktivitet på tomta! Jeg gleder med veldig.

I mellomtiden ser det sånn ut under stuebordet mitt...

Interiørblader selvfølgelig. Men det er ikke alt, og enda mer blir det. Jeg er sikker i min sak når jeg sier at huset vårt skal bli et nydelig hjem. Med en pus.

Bloggen er så ufullstendig både med header og design, men jeg har et mål om å utvikle det mens bloggen blir noe annet en nedsiklede bilder fra diverse interørbutikker på nett.

I dag dukket dette opp i posten...

(Photo Booth er fin å ha når Expert stjeler kameraet ditt og gir det bort til Olymus, men jeg tenker "Elle" blir jo "Elle" uansett hvordan en snur og vrir på det!)
Liker ikke Elle sånn egentlig, det er for "moderne", for dyrt og mangler personlighet. Derimot leser jeg bunker med Bonytt, Lev Landlig, Bolig Pluss og ikke minst Vakre hjem og Interiør. Sistnevnte er favoritten min.

Jeg vil bli tilbake!

Én kommentar

Stine

10.jan.2010 kl.19:47

Hei Heidi!

Velkommen til NIB!

Lykke til med byggetillatelsen og veien til et nydelig hjem!

Ønsker deg en fin uke :)

Klem fra Stine

Skriv en ny kommentar

Heidi fra Alpene

Heidi fra Alpene

21, Eidsvoll

Mitt forsøk med meg selv som prøvekanin i spissen. Jeg kan overdrive såpass og kalle det prossessen i mitt boligprosjekt som skal ende en gang sommeren 2010. Basisen her er, altså hele meningen bak, at jeg ikke har peiling på det jeg driver med. Vi kaller det "Heidi gjør ting hun ikke kan". Det blir orginalt!

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits