LISBETH DAHL

House Doctor lampen min vandret over dørterskelen i går. Den var så fin. Så utrolig mye finere enn jeg noen gang kunne ha forestilt meg. Den blir nydelig over den nye spisestuen vår. Fredag neste uke skal hagemøblene ankomme... Nå manger det vel bare at noen starter på leiligheten vår?

Men så var det House Doctor... De har så mye fint, men det er så dyrt. Derfor skal jeg nå erklære favoritten min....

Lisbeth Dahl!! De søteste tingene til overkommelige summer.

Det er ganske morsomt at jeg legger ut denne type ting for jeg har slettes ingen plan om at dette skal blir lest av noen andre enn meg selv. Besøkstallet skal helst være påå null, av den grunn at jeg helst ikke ville at noen skal ha de samme tingene mine.
Tror bare dette blir fint å lese over når alt står klart. Kanskje jeg promoterer den litt mer når vi begynner å jobbe på huset. Jeg ligger tross alt på NIB.
Jeg tror det det blir Lisbeth Dahl for om kring en 1000lapp i innflytningsgave til meg selv i sommer... Eller en gang...

Dette SKAL jeg hverfall ha før eller siden...


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Heidi fra Alpene

Heidi fra Alpene

21, Eidsvoll

Mitt forsøk med meg selv som prøvekanin i spissen. Jeg kan overdrive såpass og kalle det prossessen i mitt boligprosjekt som skal ende en gang sommeren 2010. Basisen her er, altså hele meningen bak, at jeg ikke har peiling på det jeg driver med. Vi kaller det "Heidi gjør ting hun ikke kan". Det blir orginalt!

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits