IKEA- BAROMETER
3 kommentarer

Er gubben din like interisert i interiør som deg eller er han som min og synes slikt er "unødvendig", ganske lik han du ser i de Bohus reklamene eller hva det nå er? :P

Heidi fra Alpene

08.apr.2010 kl.15:03

lIsAlIlLeSeTh En blogg om alt!: Høhø... Hetrofile gutter KAN IKKE være interessert i interiør, de kan late som, men uansett hva de gjør så kommer de aldri til å ha peiling. Heldigvis er gubben klar over at han ikke har peiling og setter pris på at jeg tar på meg jobben med å gjøre det fint! For det finnes de som "skal ha et ord med i spillet" også ødelegger de bare alt:p Gutter er sånn "svart er fint" og før du vet det er alt du eier svart!:p A4!
Å nei! Jeg er så dritt lei svarte gardiner og div krusifikser med kinategn, for ikke og glemme lamper som blinker vær gang du åpner kjeften.. Jeg har litt etter litt klart og kvitte meg med "pynten" hans uten at han har merket det ;)

Skriv en ny kommentar

Heidi fra Alpene

Heidi fra Alpene

21, Eidsvoll

Mitt forsøk med meg selv som prøvekanin i spissen. Jeg kan overdrive såpass og kalle det prossessen i mitt boligprosjekt som skal ende en gang sommeren 2010. Basisen her er, altså hele meningen bak, at jeg ikke har peiling på det jeg driver med. Vi kaller det "Heidi gjør ting hun ikke kan". Det blir orginalt!

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits