Er vi snart fremme nå da??

Når det skal ta så lang tid så kan det bare være...

 

Neida... Jeg tuller! Det kan ikke bare være, men jeg håper Bolig Partner avd. Jessheim havnerførst havner i en matkverne og så fordufter. Første og siste gang jeg kjøper ferdighus av et firma på det viset i alle fall.

Men anyways...

Kent har kjøpt baderomsinnredning. Sofaen ventes fra møbelringen en gang i august (ja, som jo har vært og derfor hvert øyeblikk). Ellers er alt ferdig. Konsollbordet er på plass. Alt egentlig. Siste tur på IKEA blir for et ekstra skap på badet, en liten skuff til kjøkken og litt småtteri som kurver og sånn der. Men der går IKEAgrensa mi! Jeg kjøper ikke standardpynt der, for det er da du går fra å ha et hjem til et IKEAhjem. De grusomme masseproduserte bildene som henger på veggen i hvert andre hjem.

Jeg vil heller ha småtteri og pynt fra Åhléns, Confetti og sånne type butikker man kan rusle i. Så vil jeg samle opp fra rundt om kring, brukt fra nett eller loppemarked og diverse nytt en kommer over. På den måten tror jeg man kommer seg unna IKEA fella.

Gidder ikke fortelle mer om noe før jeg forhåpentligvis om et par uker kan legge ut bilder av en ferdig møblert og innflyttet leilighet.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Heidi fra Alpene

Heidi fra Alpene

22, Eidsvoll

Mitt forsøk med meg selv som prøvekanin i spissen. Jeg kan overdrive såpass og kalle det prossessen i mitt boligprosjekt som skal ende en gang sommeren 2010. Basisen her er, altså hele meningen bak, at jeg ikke har peiling på det jeg driver med. Vi kaller det "Heidi gjør ting hun ikke kan". Det blir orginalt!

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits